Wednesday, 31 March 2010

:: si tocangs ::

Dengan Nama Allah Yang Maha Pemurah Lagi Maha Mengasihani...

ok,stop kejap ckp psl nak kurus. mcm lah besar sgt masalahnya. tp bg saya mmg besar lah.
hari ni kita tgk gambar je ok.

budak pakai baju biru kakak humaira kasik.
dia ikat tocang 2.
wah, rambut anak ummi dah boleh buat tocang 2.

(auntie Tiqah jgn buat rambut camni kat Aydein ye!hahaha)


dia sibuk sgt dok tgk apa ntah, nak tangkap gambar pun payah.

ada nyamuk lah ummi. nanti dia gigit Nawal.

bila ummi nak jalan nih, asyik amik gambar je..nawal dah tak sabar ni..

"apa ummi ni..udahle tu..jomlah kita balik..nawal nak balik main dgn Tok Ma ni.."

selagi Nawal tak senyum pandang kamera ummi tak mau jalan.

ok,ok. Nawal senyum ni..peace!!!

The Tocangs wad made by Mak Lang nawal.
heran mcm mana mak lang bleh control dia masa nak ikat rambut. kalau dgn ummi nak buat tocang 1 pun siap bersilat bagai.

yeah, itu salah satu keseronokan ada daughter, bleh ikat tocang letak riben bunga macam2 lg.
:)

5 comments:

shaliza said...

ala jeles kat nawal...najibah still takleh nak wat apa2 kat rambut dia...mmg seronok bila ada ank pompuan,cam2 stail leh buat. Tak sabar nak tunggu rambut najibah panjang.

RieNa said...

rambut najibah tak cukup pjg lg nak buat tocang ya?
takpa2,lama2 bolehla nanti. ikat reben tau. hehe

Thara said...

haaaah tak aciiii! nak ikat tocang juge! ><


ps : comellah nawal bertocang. jgn ada yang menarik udah le :P

enjelinajolipit said...

nyamok masuk kete ke nawal???

RieNa said...

Tiqah : stakat ni takde lg lah yg tarik tocang dia, sbb kecik lg kot. dah besar2 esok taktau lah. :)

makcik jelina : iye, nyamuk sesat carik rumah mak dia tak jumpa.:P

Langkawi 2017

Bulan 7, lps raya hari tu. Saya rasa nakk sgt p bercuti. Saya sorg. Tanpa anak2. Tp takkan bolehlaa nak tinggal anis nuha, sbb masih menyusu...