Saturday, 6 March 2010

:: order baju online ::

Dengan Nama Allah Yang Maha Pemurah Lagi Maha Mengasihani...

sejak ada anak, dah jd hobi baru menjenguk kedai online.

dah byk kali saya order baju/seluar nawal secara online.

dan yg terkini, saya order dari kedai online kawan saya sendiri, Asmizah.
kitorang sekelas masa saya di KMM, Masjid Tanah.
seronok nya kerja sendiri dr rumah bleh luang masa jg sendiri anak2.

ini lah baju-bajunya :
cute sungguh baju ni. nampak macam ummi dia poyo~!! mcm lah ummi dia cute sgt. hehehehe. Baju ni jenama Baby Gap.



ini pulak jenama Baby Zara. sweet! kain dia pun cantik.


dan aksesori khas yg sweet adorable tu dpt extra tokei dia kasik free saja tak beli pun. best kan!!

kalau sudi jengahlah ke sini : one-shoppe your marketplace

thanx As!!! semoga bisnes akan terus maju ok!

tak sabar nak pakaikan nawal nanti.

:flower:

4 comments:

enjelinajolipit said...

if u think im jelina, u shud see my pitt.

Jiey^Mien said...

salam berbalas singgah..
owh, shopping utk anak memang heaven!!
=)

Ummu afif said...

Memang beli baju anak ni menyeronokkan tapi mesti banyak berfikir sebelum membeli.. jangan membazir. Kalau anak cepat besar kejap je baju tu dapat dipakai..

RieNa said...

mujurlah nawal kecil molek. baju new born pun bleh pakai lg. :)

Aidil Fitri 2017 ~ Part 3

Dengan Nama Allah yang Maha Pemurah lagi Maha Mengasihani... walaupun dah berlalu sebulan lebih, saya tetap nak masukkan entry ni jugak. s...