Friday, 5 March 2010

:: Jumaat yg semangat!! ::

Dengan Nama Allah Yang Maha Pemurah Lagi Maha Mengasihani...

hari ni bangun pagi terasa sgt bersemangat.

- anak tak menangis, bgn tidur terus menyulur ke dapur sambil sengih2.
- suami bgn pagi terus ke masjid.
- pakai spek baru. alhamdulillah. (terima kasih kakak!)
- ada perhimpunan staf pg ni, buat senaman king muhammad ali (boxing tu), dpt nyanyi kuat2, seronok sungguh!!

happy happy happy. good mood betul.

entry bwh ni yg semalam punya tu, saya buat scheduled entry, maknanya- apa yg saya plan hari rabu lah. rupanya, apa yg kita plan, plan Allah pasti yg terbaik.

- gi klinik check-up Nawal, berat dia 6.9 kg (jerr!)tp misi kata ok sbb dia lasak. nawal siap 'pok amai2' dan buat 'bye-bye' kat misi. ceh,nak eksyen la tu.
- kat pej KWSP no problem, smooth je. ,- kat pej imigresen, org sgt ramai. staff dia pun kata biasa takde org, hari ni ramai yg pelik! hmm..nasib lah..duduk situ dr jam 10.30 sampai 12.45. gi lunch pastu gi masjid, pastu dtg ambik pasport blik jam 2.30pm.rm100 untuk 2 tahun.
- pegi ambik spek yg dah siap. gi buat ptg rabu lps keje.
- blk amik nawal dah pukul 4. tak sempat dah nak tido sbb nawal kacau.

letihnya.. tp puas hati sebab semua urusan selesai.

hmm..jadi ke nak ke Medan julai ini, wahai kakak dan abg ipar ku??kami dah ada pasport ni.hihihi

No comments:

baby baru

Dengan Nama Allah yang Maha Pemurah lagi Maha Mengasihani... New member of the family. kegunaan harian. perjalanan hari-hari dr LY - ...