Friday, 4 December 2009

Cutest with nice smile baby contest !

Dengan Nama Allah Yang Maha Pemurah Lagi Maha Mengasihani...

saya tak pernah join contest apa2 dlm dunia blog nih.
tapi yg ni saya teringin nak join.
taktau lah nape.


dan contest ini telah dianjurkan oleh:

http://www.danitamaternity.com/2009/11/1st-maternitys-giveaway.html (bannernya ada kat sebelah).


dan ini adalah penyertaan saya.


moga-moga bertuah la ya.

thanx kak nita for the contest.

1 comment:

Thara said...

kak riena,

ade satu lagi baby contest dkt http://www.mombloggersplanet.com/2162/cutest-baby-photo-contest-december-09/

website ni mmg every month ade cutest baby contest with different team every month. dari dulu tiqah teringin nak masuk tapi tak juge masuk2 hehe. this time mcm nak masuk, tapi tgk la mcm mane jadik ke tak masuk hahaha.

anyways. good luck nawal! :D

Langkawi 2017

Bulan 7, lps raya hari tu. Saya rasa nakk sgt p bercuti. Saya sorg. Tanpa anak2. Tp takkan bolehlaa nak tinggal anis nuha, sbb masih menyusu...