Tuesday, 1 December 2009

:: Aidil Adha 1431/2009 ::

Dengan nama Allah Yang Maha pemurah lagi Maha Mengasihani...

Nawal hepi sambut raya haji baru-baru nih. kecuali sbb Ibu takde, yg lain semua Nawal ok. Nawal sepatutnya kena gi cucuk utk 5 bulan pd 26hb,tp ummi kesian kat Nawal,so ummi postponed ke 3hb nanti. takutnya nak kena cucuk lagi!!

ada banyak gambar nawal nak tunjuk ni. meh nawal tunjuk satu-satu ok!

Ummi dan ayah sayang nawal, Nawal pun sayang ummi dan ayah jugak!


Nawal gelak sakan sapa lah yg sakat nawal nih.

Ummi dan ayah hepi bila Nawal hepi.

ok, ini family ayah long dan ibu. tp ibu takde..huhuhu..takpe,nanti raya puasa thn dpn kita amik gambar sama-sama lagi.

ini ayah ngah sekeluarga

ini pulak pak lang sekeluarga.

ini ayah cik yg masih bujang.


dan ini anak bongsu tokma dan menantu bongsu dan cucu bongsu setakat ini.hehehe

ok, ini gambar semua org. sila klik gambar utk lebih jelas sbb ummi dah tag nama kat setiap gambar. kalau baca blog ni via facebook kena buka via blogspot jugaklah baru bleh klik gambar.

ada lg gambar raya.sambung esoklah. letih.

No comments:

Langkawi 2017

Bulan 7, lps raya hari tu. Saya rasa nakk sgt p bercuti. Saya sorg. Tanpa anak2. Tp takkan bolehlaa nak tinggal anis nuha, sbb masih menyusu...