Monday, 16 November 2009

Stroller untuk dijual - SOLD!!!

Dengan Nama Allah Yang Maha Pemurah Lagi Maha Mengasihani...

HARAP MAAF, STROLLER YANG DIPELAWA UNTUK DIJUAL SUDAH DIBELI OLEH SEORANG BAKAL BAPA. TAHNIAH DIUCAPKAN KPD BELIAU KERANA BERJAYA MEMILIKI SROLLER YG GAGAH DAN HENSEM. ^_^

--------------------------------------------------------------------------------------
sungguh, ini bukan main-main. ini mmg betul-betul.mmg ada stroller untuk dijual.
saya dan suami nak let go stroller ni. beli masa nawal abih pantang hari tu.
tapi sehingga ke hari ini, baru 2 kali nawal menunggangnya.
sgt tidak berbaloi.

sbb tu saya nak let go menda alah ni.
sebab sayang kalau nak simpan je di rumah.
so kalau ada sapa-sapa yg berkenan dan memerlukan stroller ni.
saya jual dgn rela hati tanpa paksaan harga lebih rendah dr yg saya beli.

saya beli hari tu dgn harga RM250.
dan saya sedia menjualnya dgn harga yg lebih rendah, asalkan ada baby lain yg bleh memanfaatkannya.

so, kalau ada sapa2 yg nak negotiate harga, sila emel saya pd alamat di bawah :
nur_azriena@yahoo.com.

penghantaran adalah percuma utk kawasan seberang perai (utara & tengah), Padang Serai,Kulim,Lunas dan Sg .Petani.







Ciri-ciri BMW Nawal :

:: ada bumbung kalis UV.
:: tempat duduk yg luas, boleh diselaraskan utk duduk @ baring.
:: ada poket2 utk menyimpan barang.
:: ada meja dpn utk letak botol susu.
:: kain yg tidak panas.
:: besi yg tahan lasak.
:: disertakan dgn manual penggunaan.

8 comments:

Thara said...

laaa. elok lagi stroller nawal. awat nak pi jual pulak?

RieNa said...

benda yg elok la kita kena jual,tiqah..
takkan nak jual bila benda dah tak elok kan..??
^_^

Thara said...
This comment has been removed by the author.
Thara said...

betol tu betol. tapi maksud tiqah, kenape nak kene jual? smthn that nawal bole pakai lagi in the next 2 - 4 years even. unless nawal tak suka dok dlm tu ke?

RieNa said...

ok, mcm ni.
kami laki bini ni, adalah jarang nak berjalan2 sehingga memerlukan nawal naik stroller,cthnya : berjalan ke tmn menghirup udara ptg atau window shopping di hypermarket. sgt jarang.

kalaupun berjalan2,just ziarah org,yg x memerlukan nawal naik stroller,cuma cukup didukung sj.

dan utk 2-4 thn lg, nawal insya-allah dah bleh jln kan? agak2 nak ke dia dok diam2 dlm stroller?

haa,mcm tu lah kira-kiranya yg menyebabkan k riena nak sgt jual dan simpan hasil jualannya dlm Tabung Haji Nawal.^_^

Thara said...

oooh begitu. hehe bagos jugak idea Tabung Haji Nawal tu. :P

tapi betol juge. kalau kak riena dgn abg aleh jenis yg tak kerap berjalan, then ure right. stroller tak brapa diperlukan lah. bcoz tiqah punye experience, tgk anak2 sedara tiqah. even dah bole berjalan, tapi budak2, biasalah. kita yg adults ni syok laaa sopping sampai biru muka2 ni, tapi depa ni sat ja berjalan dah penat.

tambah2 lagi kalau p jalan dgn depa dkt zoo. nak dukung all the way patah jugak tangan tu haha. masa tu yg kalau takde stroller tu dok wish stroller jatuh dari langit tu! hehe.

Thara said...

btw, lupe nk ckp. nanti tiqah tlg sebar2kan abt this stroller kot2 ade member2 thara yg still tade stroller nak guna pakai stroller utk anak depa k :)

RieNa said...

zoo punya point tu menarik. bila lah agaknya nak bwk nawal pegi zoo. tunggu dia besar skit bleh jln sendiri tanpa kena dukung lah. hehehe

thanx tiqah, hebah2 kan lah ye. harga boleh dikurgkan lg tu.

Langkawi 2017

Bulan 7, lps raya hari tu. Saya rasa nakk sgt p bercuti. Saya sorg. Tanpa anak2. Tp takkan bolehlaa nak tinggal anis nuha, sbb masih menyusu...