Thursday, 5 November 2009

:: Milik siapakah spek hitam ini ::

Dengan Nama Allah Yang Maha Pemurah Lagi Maha Mengasihani...

masa Nawal gi jenjalan kat Tesco Kajang hari tu, ada lah sorg nih dia beli spek baru.
semua org suka dgn spek nih. tp sape sbnrnya yg punya?

adakah Tok Ma?

adakah Ibu?
atau ummi nawal yg bulat ini?

atau kak long Ifah yg perasan comel ini?

atau kak nik Syaza yg perasan cantekkk ni?



atau abg cik Afif yg perasan hensem ni?


atau kakak Ili yg senyum sipu2 ini?



dan terakhir, adakah ianya milik Nawal yg sudah semestinya cute ini??hehehehehe





sapa teka betul boleh blanja diri sendiri KFC. hehehehe

4 comments:

p.i.n.a.t. said...

saye tau.saye tau!!!!

RieNa said...

ceh. pecah lobang ah kak long nih.

Nihlah Insyirah said...

musti ummi nawal yg punya :D

RieNa said...

bukan.. tu,tn punya dah pecah lobang awal2 lg berdasarkan gambar profile dia.ceh!

Langkawi 2017

Bulan 7, lps raya hari tu. Saya rasa nakk sgt p bercuti. Saya sorg. Tanpa anak2. Tp takkan bolehlaa nak tinggal anis nuha, sbb masih menyusu...