Wednesday, 18 November 2009

:: Meet Mummy Sarah & Mama Ilyia ::

terpaksa tulis dlm blog sbb nak upload gambar dalam facebook tak boleh.
kenapa hah???

Walid Zaki & Kakak Qaisara & Nawal. Kakak sara tu comel walaupun dia marah nawal minum susu. hehehehe


Mummy Sarah trying to make 'peace' with my fingers but it doesn't work. sorilah mummy, Nawal tak suka lah buat peace2 nih! hahahaha

Fot the 1st time i met her, i like her so much. dia pegang nawal, dia check nawal, mcm doctor lah ummi. ke dia memang doctor,ha ummi??

Nawal harap dapat jumpa dia lagi. thanx Mummy Sarah & Ayah Mi, Walid & Mama Ilyia, sbb mai rumah jenguk Nawal & Ummi & Ayah.


daaa~!!!

2 comments:

Thara said...

eh ayun lah! hahaha.

RieNa said...

eh, kenal eh?/ hahaha

Aidil Fitri 2017 ~ Part 3

Dengan Nama Allah yang Maha Pemurah lagi Maha Mengasihani... walaupun dah berlalu sebulan lebih, saya tetap nak masukkan entry ni jugak. s...