Monday, 26 October 2009

:: syg anak dr bini wooo.. ::

Dengan Nama Allah Yang Maha Pemurah Lagi Maha Mengasihani...

masa bercinta dulu, takde lak nak usaha buat 3G kat henpon dia dan saya.
apatah lg masa bertunang.

skrg nih, usaha bg ada 3G kat tepon saya dan dia.
sbbnya..
sbbnya Nawal punya pasal.

sbb nak sembang dgn Nawal this friday n saturday, maka sanggup susah payah bg kitorang dpt buat video call sesama.
nak sembang dgn anak.
hurfh~!! syg anak dr bini.

(saya, Nawal dan Ma akan ke Bangi this friday nite,dgn bas, dan abg aleh akan menyusul pd hari ahad, dgn kereta.maka dia akan berjauhan dgn anak isteri for 2 days. 2 hari je pun. alah, kalau saya pun, sama jgk lah. syg anak dr laki.heh~!)

2 comments:

Thara said...

hahaha. i SO understand you okay. haha. aien pon ckp tiqah tak achi - lebehkan aydein dulu dari dia. haha.

RieNa said...

hehe, abg aleh x pnh ckp lg mcm tu kat k riena, tp k riena yg 3,4x dah ckp camtu kat dia.

baby baru

Dengan Nama Allah yang Maha Pemurah lagi Maha Mengasihani... New member of the family. kegunaan harian. perjalanan hari-hari dr LY - ...