Monday, 12 October 2009

:: and again, gambar Nawal tak abis2. ::






Nawal gelak terkekeh-kekeh bila bersembang dgn Maryam yg baru berusia 4 tahun. gila terer Maryam tu sembang dgn Nawal. pakai bahasa apa ntah.

(lupa nak snap gambar Maryam. takpa,next time bila ke rumah Ayah lagi. )

10 comments:

Rahayu Niza said...

alahai cutenya nawal..huhu..bila la boleh jumpa face to face nih

p.i.n.a.t. said...

waaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!
rinduuuuuuuuuuuuuuuuu~

RieNa said...

ayu,
tu lah. raya aritu pun x jumpa jgk.
tunggu reunion kot.heks

k long,
terdera perasaan ke..????hahahahaha

HZA said...

nawal putih merah la...comellll....bila la nak merasa timang baby...hehehehehe

RieNa said...

nawal xdelah putih merah sgt..tu teknik pencahayaan yg baik..hahahaha

ai..kan dah rasa beberapa thn lps, tak puas lah tu..cpt je Nurin besar kan?

HZA said...

itu dulu...ni dah rs mcm nak menimang yg baru...hahahahaha...ha ah dh 2 tahun 7 bulan...tp aku layan dia mcm dia tu baby...sebetulnya aku belum puas lagi melayan n timang nurin. cuma kdg2 tu kesian la gak dia sorang2...

Ummu afif said...

Nawal cuba memberitahu bahawa dia nak ke Kuala Lumpur jumpa ibu.... sampai terjelir2 lidahnya.

Ibu rindu nawal juga...

cik puan daun said...

cantik la nawal ni.. :)

kinna said...

alolo..tomeinya..
sy pon gila amek gmbq anak..tak puas tgk kt umh, tgk kt ofis plak time tension!

RieNa said...

daun, ye ke cantik??hehe..moga akhlaknya pun cantik jgk nanti..amin.

kinah, betullah, hilang tension bila tgk pics anak. bila rasa nak marah je, jd cool blk bila renung gambar dia. magic!

Aidil Fitri 2017 ~ Part 3

Dengan Nama Allah yang Maha Pemurah lagi Maha Mengasihani... walaupun dah berlalu sebulan lebih, saya tetap nak masukkan entry ni jugak. s...