Monday, 28 September 2009

:: gambar raya bertajuk Nawal saja ::

Dengan Nama Allah Yang Maha Pemurah Lagi Maha Mengasihani...


Ayah, Nawal, Ummi : ayah dgn baju melayu lama, ummi nak beli baju melayu baru ayah tak nak. Nawal baju baru,bisalah,nawal kan baby.ummi baju baru tudung lama. bajet kot.
Nawal dan Ibu : Ini emak saudara Nawal, Nawal panggil dia Ibu. Ummi Nawal syg Ibu, Nawal pun syg Ibu jgk. Ibu, ayah ckp nak gi KL lg 3 minggu, Nawal & Ummi nak ikut ayah jgk, nak pegi umah Ibu,yeay!!!
Nawal & Ayah Ngah : Bapa saudara Nawal, Nawal umor 3 bulan baru dia berani dukung Nawal. ape lah. tp takpelah,janji ayah ngah bagi duit raya. hik hik hik


Nawal & Kak Ili Athirah : kakak Ili ni sepupu Nawal, hari tu dia ikut Nawal gi klinik, pastu marah2 kenape misi tulis kat meja tu : Meja Rawatan Pesakit ILI. Lepas tu bila ummi ckp ILI tu stand for Influenza - Like Illness, baru lah dia tak bising2 lagi.


Nawal dan Kawan-kawan baik ummi dan anak2 kawan2 baik ummi : masa ni Nawal hairan sgt kenapa ramai betul org di rumah,lepas tu bising yg amat. semua org cakap kuat2, gelak kuat2, Nawal heran betul. Nawal asyik berkepit dgn ummi sbb mcm takut dgn semua org.

Nawal dgn Abd Muhaimin (Min, anak aunty Ben) : abg min ni sweet jer, dia sengih2 tgk Nawal, pastu dia cium pipi Nawal. nawal malulah..hik hik hik. tp ayah abg min lg sweet, nawal tegur uncle malek lepas tu semua org gelak2. nape ntah. aunty ben dtg bawak baju baru utk Nawal dan riben roses tu. nawal suka sgt. thanx aunty ben!!

Aisyah Nawal & Alya Natasha : alya ni 2 pupu Nawal ke apa ntah. tp dia panggil ayah dan ummi, toksu. dah tua ke ayah dan ummi nawal ni?heheh. Alya lahir sehari sebelum Nawal lahir, kira sebaya lah. tp tgk la dia, dia besar,bulat,tembam, Nawal dok sebelah dia rasa kecik diri pulak.heh! Ummi dukung dia 5 minit je terus bagi kat ayah. tp ummi boleh dukung Nawal lama2. nasib baik,kalau tak Nawal jeles. (sebenarnya ummi lenguh dukung Alya.heh!)

ada lagi gambar, tp dalam camera. ummi lupa nak amik di rumah Tok ma. ni semua gambar dlm handphone ummi je. nanti kalau ada gambar Nawal cerita lagi ya!!

jumpa lagi~!!

- by Aisya Nawal

2 comments:

Thara said...

aaa bestnya kak an, kak fizah dgn kak riena semua baby girls!

bole pi shopping baby girls accessories sesama! nak beli rose headband utk baby jugak! :P

RieNa said...

tiqah pakaikan je la aydein tu headband,bknnya dia marah pun..hahaha!!

tak pun amik la kopiah tok pian.. hiks!!

Langkawi 2017

Bulan 7, lps raya hari tu. Saya rasa nakk sgt p bercuti. Saya sorg. Tanpa anak2. Tp takkan bolehlaa nak tinggal anis nuha, sbb masih menyusu...