Wednesday, 1 July 2009

:: berpantang hari ke 8 ::

Dengan nama Allah yang Maha Pemurah lagi Maha Mengasihani..

adeh..seminggu tinggal blog, mcm dah tak reti nak tulih apa.
rindu nak gi keje..
rindu nak bueh2,lasak2 mcm selalu..
rindu nak mkn mcm2..

tapi semua rindu2 tu boleh di tahan dan di lawan..
kerana..
bersama saya seorg puteri yg sempurna, comel dan menyejukkan hati..
(aahh..saya jgk spt ibu2 lain yg suka memuji anak sendiri..tak bleh blahh..)

saya bersalin secara caesarian, setelah kuar tanda darah dan air ketuban, pintu rahim hanya terbuka takat 4 cm, saya dah 7 jam bertarung dgn kesakitan,akhirnya doc memutuskan yg saya kena operate kerana jantung baby semakin lemah..

alhamdulillah, semua dlm keadaan baik..Aisyah Nawal ada kuning skit, tp dah under control..saya berusaha utk mengatasi mslh penyusuan susu bdn (susu kurang dll mslh), moga Allah permudahkan.

rupa nawal, ramai yg ckp macam ayahnya, sepet dan hidung kembang. tak kisahlah, itu kan anak mat salleh. haha!

bwh ni gambar2 Aisyah Nawal - Aisyah (kehidupan), Nawal (anugerah). Aisyah tu nama dipilih ayahnya, dan saya sukakan Nawal, simple and sweet.

so, mari berkenalan dgn Nawal!

- Nawal 1st day kat hospital.


Nawal pakai sunglass sebelum kena jemur bwh lampu.


nawal di rumah.






cukuplaa takat tu, nanti ummi senang2 nanti update lg. ni pun takleh duduk lama.








Langkawi 2017

Bulan 7, lps raya hari tu. Saya rasa nakk sgt p bercuti. Saya sorg. Tanpa anak2. Tp takkan bolehlaa nak tinggal anis nuha, sbb masih menyusu...