Posts

Showing posts from July, 2009

:: berpantang hari ke 8 ::

Image
Dengan nama Allah yang Maha Pemurah lagi Maha Mengasihani..

adeh..seminggu tinggal blog, mcm dah tak reti nak tulih apa.
rindu nak gi keje..
rindu nak bueh2,lasak2 mcm selalu..
rindu nak mkn mcm2..

tapi semua rindu2 tu boleh di tahan dan di lawan..
kerana..
bersama saya seorg puteri yg sempurna, comel dan menyejukkan hati..
(aahh..saya jgk spt ibu2 lain yg suka memuji anak sendiri..tak bleh blahh..)

saya bersalin secara caesarian, setelah kuar tanda darah dan air ketuban, pintu rahim hanya terbuka takat 4 cm, saya dah 7 jam bertarung dgn kesakitan,akhirnya doc memutuskan yg saya kena operate kerana jantung baby semakin lemah..

alhamdulillah, semua dlm keadaan baik..Aisyah Nawal ada kuning skit, tp dah under control..saya berusaha utk mengatasi mslh penyusuan susu bdn (susu kurang dll mslh), moga Allah permudahkan.

rupa nawal, ramai yg ckp macam ayahnya, sepet dan hidung kembang. tak kisahlah, itu kan anak mat salleh. haha!

bwh ni gambar2 Aisyah Nawal - Aisyah (kehidupan), Nawal (anugerah). Aisyah…