Thursday, 18 June 2009

:: mari bedal puas-puas ::

Dengan Nama Allah Yang Maha Pemurah Lagi Maha Mengasihani..

di minggu-minggu terakhir ini..
marilah makan laksa dan ais sepuas-puasnya..
ini kerana,
tiada lagi laksa dan ais untukmu selepas ini..

oh laksa..i'm gonna miss u!!

(ma dah siap bg warning, jgn cuba2 curik minum air sejuk dlm peti ais dlm masa pantang nanti..ingat,ma pandai pasang jerat tau!)


.



(hai..tgh telan liur ke..??hik hik hik)
:wink:






9 comments:

fuadnis said...

he..he..teringat kita masa pantang 1st baby..curik2 minum air sejuk kat peti ais..tak bleh tahan daa....

RieNa said...

patutlah ma siap bg warning awal2,tak mustahil rupanya...

hehehe

sarah said...

teliuq tgk laksa tu...sedapnya.huhuhu x dapat makan sbb masih berpantang laksa lagi..sarah plak ma suruh pantang ais sampai 100 ari tapi ada gak curi makan bila dah 70ari++..kan time tu byk kenduri kawin mesti la teliuq ngan air sirap kenduri..sedap jer..pastu husband tanya dah bleh minum ka,selamber je jwb dah boleh dah..kalu mak aku tahu harus kena leter2 jer. nati bersalin jgn lupa update na

fazrin2211 said...

sodap!

RieNa said...

sarah,haa..tu lah kan..nak menahan dugaan/godaan ayaq sirap umah kenduri tu yg tak thn tu...

insyallah,nnti mesti bgtau kalau ada apa2..

fazrin,
ptg ni g carik laksa ya!

fazrin2211 said...

nanti la balik kedah, kat shah alam tak best

S.YanaZ said...

Waaaaaaaaaaaa...cheq nak laksa...

Ma musti pasang cctv kat peti ais.

MyzwaR said...

ah.. x suka la hang ni... saja nk bg aku terlioq!! laksa tang mana tu... tgk kuah dah meleleh2 dah... peberet aku tuuu...
(ha, x reti2 lg nk buat knduri mkn laksa pasni??) haha...

RieNa said...

fazrin,
hah,ujung bln blk kedah..mkn laksa kuala kedahh..cedapnyee!!

yanaz,
waahh..nak kena blk cek peti ais..ntah2 mmg ada cctv sungguh...

muhd,
laksa tu semua dlm google..hahahaha!!tp laksa atas sekali 4 mangkuk tu kat blk pulau,laksa famous pokok janggus tu..yg tu mmg mabeles lah~!!!

jgn harap aku nk buat kenduri laksa kalau dah bersalin..takkan nk tgk ja hangpa mkn..soriiii!!

Langkawi 2017

Bulan 7, lps raya hari tu. Saya rasa nakk sgt p bercuti. Saya sorg. Tanpa anak2. Tp takkan bolehlaa nak tinggal anis nuha, sbb masih menyusu...