Thursday, 2 April 2009

:: Yeah, dpt award yeay! ::

Dengan Nama Allah Yang Maha Pemurah Lagi Maha Mengasihani...
Selama saya berblogging ni, dr zaman blogdrive hingga ke friendster hingga ke blogspot, saya tak pernah dpt award..
mujurlah saya ada anak buah yg teringat nk bg award blogger cute ni kat saya..thanx Ipah!!




1. Copy badge “2008/2009 Cute’s Award” at my blog

2. Link/ceritakan kembali siapa yg memberikan award ini kpd anda

3. Setiap blogger mesti menyatakan 10 fakta/hobi diri sendiri sebelum memilih penerima award seterusnya

4. Pilih 5 penerima award yg lain dan nyatakan nama mereka

5. Jangan lupa melawat blog kawan anda dan meninggalkan komen menyatakan mereka telah di tag.

------------------------------------------------------------------------------------------


2. :: Ipah ini anak sedara saya ke sulong. (eii,berapa kali mau ckp,mesti kalian dah boring kan?) :: dia student foundation uniten course IT. :: 1st time pakai henset hadiah sbb dpt 8A dlm PMR. :: dia sayang kucing tp takut giler kat katak :: dia takleh mkn kurma nanti dia nak muntah (gila pelik!) :: dia mmg sombong dgn org lain waima family sendiri, ma saya selalu ckp Ipah mcm tak syg ma akibat dr perangai dia yg ala-ala sombong tu. tp bila dah kenal dia , akceli, dia mmg susah nk berckp dgn org.

isk, dah kot, terlalu byk yg saya kalau saya nk crita psl dia.

3. Fakta ttg diri saya?? - tinggi saya 170cm - berat saya arghhh, hilang ingatan jap - saya pakai spek sejak umo 12 thn - saya suka mkn nasi dgn telor goreng - saya syg Ma, syg kakak, syg anak2 saudara, syg abg aleh, syg kwn2 - saya suka kerja kat library ni wpun bos saya sgt kreatif dan suka menyusahkan saya - due date kelahiran anak saya ialah pd 22/25/27/29 June nanti (punya byk date, yg mana 1 yg betul nanti pun taktaulah.) - saya adalah anak murid ust Shamsuri (cheh,tetiba ja kuar nama ustaz kat sini,knapa??) - saya adalah penggemar baru makanan charhofan setelah diperkenalkan oleh abg aleh. - birthday saya ialah pd 6 april (uit,ada makna ni..) - cukuplaa kot...

4. saya nak bg award ni pd (sila bangga ye kwn2,kembang2kan hidung anda) :

i. muhammaD - http://myzwar.blogspot.com/

ii. ilyia - http://zakinilyia.blogspot.com/

iii. sarah - http://sarahsofian.blogspot.com/

iv. hasni - http://myluvsweetgarden.blogspot.com/

v. cik dyenne - http://sakura-chi.blogspot.com/

ok kawan2, terimalah award ni dgn lapang dada ye...

2 comments:

MyzwaR said...

TQ Riena.. tunggu mood aku mai dulu yq utk jawab tag award tu.. huhu..

Anonymous said...

he style has lived much longer than its Abercrombie clothing counterparts from the 1980s; it may be because of its relatively abercrombie Jeans inoffensive style or because people just love Abercrombie Pants animals, but it's less frowned upon.Today you can find high quality blanket and sheet Abercrombie Tees sets in a cheetah print. These are common enough that you could even go to a department store and find them, Abercrombie Shorts so you should have no problem finding cheetah printed sheets and blankets if they are what you are looking for. These can be a great accent to a more contemporary home theme Abercrombie Sweaters , though obviously are not great for homes that are more conservatively or classically decorated. Curtains that have this type of pattern are more difficult to come by.

Langkawi 2017

Bulan 7, lps raya hari tu. Saya rasa nakk sgt p bercuti. Saya sorg. Tanpa anak2. Tp takkan bolehlaa nak tinggal anis nuha, sbb masih menyusu...