Tuesday, 14 April 2009

:: Sunyi sepi ::

Dengan Nama Allah Yang Maha Pemurah Lagi Maha Mengasihani...

saya heran, dr semalam uitm ni sunyi je, student tak ramai.
mana peginya budak2 nih??
ohh..baru teringat..
minggu ni study week, sbb minggu depan students ni dah start final exam.
yeay, seronoknya!!!

diorang exam, nape saya yg seronok???

sbbnya. itu bermakna pengunjung di Sudut IT ini akan berkurangan.
Budak2 takde masa nak berinternet sbb sibuk nak study.
lepas tu, budak2 ni akan bercuti panjang, dalam 2 bulan lebih.
ringan lah sikit beban kerja saya kat sini.

tapi bila ingat-ingat balik..
bila budak2 ni exam kemudian bercuti,
itu bermakna, saya makin hampir utk melahirkan...
dan bila budak2 ni memulakan semester baru pada penghujung bulan Jun nanti,
mungkin saya pulak yg akan bercuti panjangg....


ohh..suspennya!!!!

1 comment:

Anonymous said...

he style has lived much longer than its Abercrombie clothing counterparts from the 1980s; it may be because of its relatively abercrombie Jeans inoffensive style or because people just love Abercrombie Pants animals, but it's less frowned upon.Today you can find high quality blanket and sheet Abercrombie Tees sets in a cheetah print. These are common enough that you could even go to a department store and find them, Abercrombie Shorts so you should have no problem finding cheetah printed sheets and blankets if they are what you are looking for. These can be a great accent to a more contemporary home theme Abercrombie Sweaters , though obviously are not great for homes that are more conservatively or classically decorated. Curtains that have this type of pattern are more difficult to come by.

Langkawi 2017

Bulan 7, lps raya hari tu. Saya rasa nakk sgt p bercuti. Saya sorg. Tanpa anak2. Tp takkan bolehlaa nak tinggal anis nuha, sbb masih menyusu...