Saturday, 4 April 2009

:: Kenduri lagik!! ::

Dengan Nama Allah Yang Maha Pemurah Lagi Maha Mengasihani...

Hari ni, saya meluangkan masa menghadiri walimah sorg lagi kawan sekolah saya, Fadhlina (x-5IS dulu). Saya gi dgn abg Aleh dan jgk Wani.

terjumpa Teacher Rosni,(alaaa,tak ingat nak bergambar dgn dia..). Teacher yg jd mentor saya masa saya pegang jawatan pengawas sekolah dulu. Dia masih cam lg saya walaupun dia agak terkejut dgn tumbesaran yg saya alami. hahahaha!!

dari kiri : Jasmin Aiza (sedang pregnant), Munzir (pengantin), Kierah yg maintain kecik comel, Fadh (pengantin yg super gorgeous!), saya dan Wani.

serta abg aleh yg kebetulan kenal dgn abg fadhlina, buat jejak kasih plak kat situ.
ohh ya, sempat lg sorg kawan (x-irshad jgk) menghulurkan kad jemputan kawen, 13 Jun nanti. harap2 saya belum bersalin lg sbb nak sgt memeriahkan walimah kawan saya tu nanti!




4 comments:

HiDayah said...

kecik betul dunia nih.husband fadh nih satu kolej masa kat utm dulu.hehe..wah, min pun dah pregnant..lama tak jumpa hang pa semua.

RieNa said...

ye ke..si munzir ni pun 1 kelab dgn marwani jgk..pusing2 kot tu jgk..
tulaa..lama jgk x jumpa hang..mana hang p hah???

HiDayah said...

ooo betul lah..wani dulu pun kelab fotogrhy utm..kecik dunia.dok kl la la nih..slalu jugak jumpa farah.tau la sikit2 pasal bdk irshad.tak pun mael pun rajin jugak update.nih hang dah ada blog nih..lagi senang la nak update.hehe

Anonymous said...

he style has lived much longer than its Abercrombie clothing counterparts from the 1980s; it may be because of its relatively abercrombie Jeans inoffensive style or because people just love Abercrombie Pants animals, but it's less frowned upon.Today you can find high quality blanket and sheet Abercrombie Tees sets in a cheetah print. These are common enough that you could even go to a department store and find them, Abercrombie Shorts so you should have no problem finding cheetah printed sheets and blankets if they are what you are looking for. These can be a great accent to a more contemporary home theme Abercrombie Sweaters , though obviously are not great for homes that are more conservatively or classically decorated. Curtains that have this type of pattern are more difficult to come by.

Langkawi 2017

Bulan 7, lps raya hari tu. Saya rasa nakk sgt p bercuti. Saya sorg. Tanpa anak2. Tp takkan bolehlaa nak tinggal anis nuha, sbb masih menyusu...