Sunday, 19 April 2009

:: kemaruk puding ::

Dengan Nama Allah Yang Maha Pemurah Lagi Maha Mengasihani...

skrg ni ada 2 benda yg berlegar2 dalam kepala saya...
setiap kali teringat terus telan liur..

Puding caramel dan puding jagung...
slurrpppp...
tolong...

nampaknya, nak kena buat sendiri ni...
hiiyahh!! hiiyahh!!!
mari berusaha Ummi Riena!!!

mari mengidam bersama saya!!

(gambar2 amik dr En. Google)
















dan sabtu lepas, kemaruk saya sudah tercapai utk puding karamel.
terima kaseh bebyk utk kakak ipar - kak mah dan anak sedara - naja yg sudi memenuhi kemaruk achiknya..
dan ini hasilnya : puding itu yg separuhnya saya sorg je yg makan. huh,bestt!!!

lepas ni nak berusaha utk puding jagung plak. iyyahh!! iyyah!!

5 comments:

zai said...

syedapnya puding karamel...
sy suka...sy suka...
tp klau buat msti x jd..uhuk..

Anonymous said...

cepat2 wat riena, sarah masa kat hospital ada gak suruh husband cari agar2 santan, ngidam sgt last2 x dapat pun sbb byk sgt list ngidam sarah, agar2 tu yg bawah2 list jd sempat nak tunaikan dah sampai date operation.skrg ni dlm pantang tgk agar merah pun can sedapa jer rasa..huh pantang2!!!

RieNa said...

zai,
sedap mmg sedap!!
kalau buat x jd, takyah susah2, gi carik kat kedai..ngeh ngeh ngeh!!

anony @ sarah,
tgh pantang ke?tahniah!!!
sabar byk2 ye bila tgk agar2..moga2 baby x melelh air liurnya nanti..amin..hehehe

Anonymous said...

sarah tgh pantang la nie...dh 43 ari.ada 1 ari lg pastu raya hindu lah...haha.malas plak nak masuk keja nie.sian nak tinggai baby

Anonymous said...

he style has lived much longer than its Abercrombie clothing counterparts from the 1980s; it may be because of its relatively abercrombie Jeans inoffensive style or because people just love Abercrombie Pants animals, but it's less frowned upon.Today you can find high quality blanket and sheet Abercrombie Tees sets in a cheetah print. These are common enough that you could even go to a department store and find them, Abercrombie Shorts so you should have no problem finding cheetah printed sheets and blankets if they are what you are looking for. These can be a great accent to a more contemporary home theme Abercrombie Sweaters , though obviously are not great for homes that are more conservatively or classically decorated. Curtains that have this type of pattern are more difficult to come by.

baby baru

Dengan Nama Allah yang Maha Pemurah lagi Maha Mengasihani... New member of the family. kegunaan harian. perjalanan hari-hari dr LY - ...