Monday, 6 April 2009

:: All the wishes ::

Dengan Nama Allah Yang Maha Pemurah Lagi Maha Mengasihani...

What is the thing that i love about my birthday??
:: that's the day that i received so many msg that wished me a happy birthday..tak kira jauh @ dekat, dan yg selalu @ jarang2 sms.

dan saya ingin sgt nak salin blk semua sms yg saya terima semalam.(mujur tak byk sgt, tak laa letih sgt nak salin.) SMS disalin ikut masa received ya!

:: happy birthday syg.. bla bla bla - (dr abg aleh, takleh taip sbb too private, dia antar sms kul 12 mlm tepat masa dia kat kedai lg.)

:: happy birthday maksu!! (dari Dani, anak sedara)

:: salam, morning akak!! hepi birthday dear... luv ya! (dr adik Una, Ipoh)

:: bank Islam wishes u a Happy birthday - Bank Islam. (ini pun nak bgtau,hahaha!sukati saya lah!)

:: Epi besday to u. Moga beranak dgn selamatnya. (abg lan, isk isk isk!)

:: Acik!! happy besday!! may Allah bless u!! (dr Syaza, anak sedara)

:: Acik! hepi besday!! slmt umo 28! jg perot elok2 eh. (dr Ifah, anak sedara)

:: Kpd Pelanggan yang dihargai, Digi mengucapkan SELAMAT HARIJADI- DiGi ( tak pernah fail antar sms tiap2 thn.)

:: Ina sayang, slmt hari lahir, smoga Allah sentiada melindungimu, menyayangimu, memberkatimu dan mengampunimu adikku..sesungguhnya kakak amat menyayangimu.. (dari kakak, saya hampir menitis air mata lps baca sms ni..)

:: salam, happy birthday kak na!! wish u many happy returns.. semoga pjg umo dan murah rezeki. kiss the baby for me!! - (from Lisa @ Rusia, terharu betul. jauh2 pun dia tak pernah lupa)

:: happy buffday,future mama riena, sory late wish.. (dr Edi )

:: happy bday! - Ruhaida



ada jgk yg wished through YM, thanx to Jie ( wife Edi), Farah, Fendi, Yatie, Pizah.
dan emel jgk, thanx Muhd dan kengkawan laen.

dan, utk yg wishes di bawah entry di bawah...thanx a lot!!

dan dlm byk2 ucapan, ucapan dr ma yg biasanya akan buat saya bergenang air mata..terima kasih ma, kerana melahirkan dan membesarkan serta mendidik anak mu ini..

seronok dpt doa yg byk pada hari ulangthn kelahiran.

No comments:

Langkawi 2017

Bulan 7, lps raya hari tu. Saya rasa nakk sgt p bercuti. Saya sorg. Tanpa anak2. Tp takkan bolehlaa nak tinggal anis nuha, sbb masih menyusu...