Wednesday, 18 February 2009

:: no entry ::

Dengan Nama Allah Yang Maha Pemurah Lagi Maha Mengasihani...

No entry tu bukan maknanya takleh masuk.
tp blog ni takde entry sampai esok.
saya ada kursus kat MPC Kepala Batas hari ni dan esok.
skrg ni pukul 7.50am tp saya masih di rumah Lahaq Yooi.
online dr rumah dgn laptop abg aleh.
dia dah dptkan broadband selkom!!
best best best!!

(tp saya tak tunjuk pun lg blog ni kat dia, tak best ahh kalau dia tau saya dok crita2 pasal dia dlm ni. hehehehe..tgh pikir nak bgtau ke idak..)

5 comments:

ummuafif said...

Dah lama dah abang pi suruh beli broadband supaya tak guna PC ofis dan boleh blog bila2 masa... ok

Kak rasa tak payah cerita kat dialah.. tak best @ Ina buka blog lain yang bertemakan agama ke, kolek si resepi ke, koleksi baby ke, baru ina bagi tau dia.

ummuafif said...

Lagi satu tak boleh lagi cerita pasal mak mertua kesayangan Ina..

RieNa said...

hehehe..
alaa..selama ni ina crita pasal mak mentua pun tanda kasih syg yg tak berbelah bahagi dr menantu kecintaan...hihihihi..

tu lah, ina rasa mcm pernah bgtau dia dulu.tp dia mcm tak kisah sgt ina nak buat apa pun. so mcm nak biar ajelah..unless kalau abg aleh terjumpa sendiri.

hidayah said...

biaqlah dia tgok hasil karya isteri kesayangan dia..

Anonymous said...

Hello! I'm newbie in Internet, can you give me some useful links? I know only about Yahoo [url=http://yahoo.com]Yahoo[/url] http://yahoo.com Yahoo

Aidil Fitri 2017 ~ Part 3

Dengan Nama Allah yang Maha Pemurah lagi Maha Mengasihani... walaupun dah berlalu sebulan lebih, saya tetap nak masukkan entry ni jugak. s...