Saturday, 21 February 2009

:: mungkinkah?? ::

Dengan Nama Allah Yang Maha Pemurah Lagi Maha Mengasihani...

Semalam abg aleh blk kerja,
saya cuba2 menggoda (auwww!!) dia utk tgk upin ipin tu.
mcm2 saya crita kat dia.

sehinggalah dia berkata,
"ok,mlm esok kita p, tgk yg pukui 9 punya" - selepas kami tgk cinema online, tgk jam yg sesuai.

saya sengih sengih sengih sengih sengih sengih sengih..

tp jgn excited sgt..kita taktau apa yg akan berlaku mlm ini..

tenang dan berdoalah semoga semuanya lancar..amin!!

(kalau saya rajin, lps blk nanti saya tulis sesuatu..)

3 comments:

p.i.n.a.t said...

aish..mne aci!!
kami x pi tgk ag jgkk..

ummuafif said...

Ala.. ibu pun nak pi jugak, dah goda abang pi dah... dan berjaya, janji nak bawa anak-anak tapi fully book. Tak dapat lah tengok hujung minngu ni. Hari sekolah.. adik ili ngan abang cik dah ngantuk.

RieNa said...

hahaha!! kena booked dulu, tp pastikan amik no pengesahan ye!
tak pun p beli tiket siap2 masa siang sblm nk g tgk waktu mlm.

Langkawi 2017

Bulan 7, lps raya hari tu. Saya rasa nakk sgt p bercuti. Saya sorg. Tanpa anak2. Tp takkan bolehlaa nak tinggal anis nuha, sbb masih menyusu...