Friday, 2 January 2009

:: kenapa saya jarang on9 ::

Dengan Nama Allah Yang Maha Pemurah Lagi Maha Mengasihani...

dah 2,3 org yg tanya saya.
nape tak online YM?
cuti ke??

takkk...
saya ada je kat opis..
cumanya, library sudut IT ni dah dirombak.
ada penambahan PC dan meja staff turut dipindah.
ke depan bilik boss.
sgt bagus bukan??? hisssyy...

meh nak tunjuk.

ini lokasi meja kaunter yang baru. sebelum ni, meja kitorang kat sini, jauh laa dr bilik bos.

dan ini meja saya sekarang.


dan di balik cermin itu adalah bilik bos. meja saya betul2 dpn cermin tu.

dan pandangan keseluruhan meja kitorang.


best kan?? lps ni bertambah rajin lah saya bekerja.

skrg bgtau,mcm mana saya nak online?????

1 comment:

Anonymous said...

he style has lived much longer than its Abercrombie clothing counterparts from the 1980s; it may be because of its relatively abercrombie Jeans inoffensive style or because people just love Abercrombie Pants animals, but it's less frowned upon.Today you can find high quality blanket and sheet Abercrombie Tees sets in a cheetah print. These are common enough that you could even go to a department store and find them, Abercrombie Shorts so you should have no problem finding cheetah printed sheets and blankets if they are what you are looking for. These can be a great accent to a more contemporary home theme Abercrombie Sweaters , though obviously are not great for homes that are more conservatively or classically decorated. Curtains that have this type of pattern are more difficult to come by.

Langkawi 2017

Bulan 7, lps raya hari tu. Saya rasa nakk sgt p bercuti. Saya sorg. Tanpa anak2. Tp takkan bolehlaa nak tinggal anis nuha, sbb masih menyusu...