Friday, 2 January 2009

:: Bos, slmt pengantin baru! ::

Dengan Nama Allah Yang Maha Pemurah Lagi Maha Mengasihani...

1-1-2009, member Irshad pertama yg berkahwen pd tahun ini, En Asri atau lebih dikenali sbg Mr Presiden @ Boss.
masa sekolah dulu dia ketua pengawas dan saya assistantnya.
nama je dia ketua tp saya yg byk buat kerja.
(sempat mengungkit tu!!)
tp biasalah, dah nama bos mmg laa anak buah kena byk kerja.
saya dah biasa panggil dia boss dr dulu sampai skrg.
dan alhamdulillah, dah sampai jodohnya dgn gadis pilihan hati.
saya sempat lah ke kendurinya walaupun dah lewat,(kwn abg aleh pun kenduri jgk),
elok2 time dorang2 ni tgh dok amik gambar.
saya dan abg aleh terus join the group saja.

ohh..ini cuma selingan, masa berarak ke kenduri kawan baik abg aleh.
dan slmt pengantin baru utk Ashraf (bestfren abg aleh) & Nurul.

jejaka2 yg perasan hensem..hahahaha!! dr kiri : Amir Amri, Mael Rafik, Edi Shazril, Pengantin (Asri), suamiku dan Faiz mata.

dan bergambar ramai2.
yg duduk tu semua dah kawen.kecuali Mael,(apsal hang dok line tu mael??tak kena oo!!)

Berdiri di belakang dr kiri : Achai, Amir, Zamzira, Fizah Mahayudin, Diyanah, Faiz Mata dan Nizam.
Duduk di depan : Mael, Sany & isteri (Ilah), Pengantin : Yati & Asri , pengantin baru jgk : Edi & Jie dan pengantin 7 bln lps : Riena & Salleh. hahaha!

utk mereka yang telah dan akan melangsungkan perkahwinan :
Selamat pengantin baru, nikmati hidup baru kalian dgn lapang dada, sentiasa positif dan redha dgn segala ujian dan dugaan yang mendatang.Semoga kita akan sentiasa diberkati Allah SWT.amin...

dan untuk mereka yang masih bujang dan dara :
sila enjoy dan nikmati hidup solo anda, sblm anda rasa rindu utk kembali menjadi solo.hahaha!

3 comments:

pija said...

kak rina, ada gak gambar suami along tu..kitaorg xsempat nak nengok si pengantin laki..lama beno dah nunggu kat situ..idaknya keluar pengantin laki tu dari keter...

along @ nurul tu anak sepupu pija..

RieNa said...

hi pija!!
komen jgk kamu akhirnya ye.
mana lah kak riena tahu kamu membaca blog kalau kamu tak tegur.

ha'ah,mmg lmbt pengantin kuar,tunggu belah pengantin pompuan dtg jemput.

nnti kita jumpa lg di kenduri Eddy ye!!

thanx sudi jenguk sini. :)

Anonymous said...

he style has lived much longer than its Abercrombie clothing counterparts from the 1980s; it may be because of its relatively abercrombie Jeans inoffensive style or because people just love Abercrombie Pants animals, but it's less frowned upon.Today you can find high quality blanket and sheet Abercrombie Tees sets in a cheetah print. These are common enough that you could even go to a department store and find them, Abercrombie Shorts so you should have no problem finding cheetah printed sheets and blankets if they are what you are looking for. These can be a great accent to a more contemporary home theme Abercrombie Sweaters , though obviously are not great for homes that are more conservatively or classically decorated. Curtains that have this type of pattern are more difficult to come by.

Aidil Fitri 2017 ~ Part 3

Dengan Nama Allah yang Maha Pemurah lagi Maha Mengasihani... walaupun dah berlalu sebulan lebih, saya tetap nak masukkan entry ni jugak. s...