Monday, 22 December 2008

:: tahniah ::

Dengan Nama Allah Yang Maha Pemurah Lagi Maha Mengasihani...

alhamdulillah
saya lulus peperiksaan jabatan.
sekarang tunggu masa utk pengesahan dlm jawatan.
moga semuanya berjalan lancar.
amin.


ps : kalau dulu, suka gila nasik minyak. kalau ada jemputan kenduri, mestu usahakan utk pergi.
sekarang ni, dengar kata kenduri je, terus rasa loya nak muntah je. adoiyai...mcm mana nak pegi kenduri kawan2 ni????
(it's ok kalau kenduri tu ada bubur kacang @ laksa, ceh..gila demanding!)

4 comments:

Kniedaz said...

hehe..tahniah..tahniah..
rezeki baby dalam perut tu...

MawarUngu said...

klw mknan yg dulu jd kegemaran tiba2 meloyakan...kata orang itu pembawak budak...sori ya terbaca dan nk terkomen plak entri di blog awak ni...jgn marah

RieNa said...

kak ida,
tu lah. syukur alhamdulillah.

mawar ungu,
terima kasih laa byk2 sudi singgah dan menyapa.
teringin nak masuk blog anda,
tp saya tak dijemput.
huhuhu.

U kNoW wHo iS Me.. said...

amboi amboi...

nak bubur kacang yer...

teringat majlis tunang sha hari tu...

ada wat bubur kacang...

ermm..tuk majlis kawin..takdak kot...

hik hik hik hik

Langkawi 2017

Bulan 7, lps raya hari tu. Saya rasa nakk sgt p bercuti. Saya sorg. Tanpa anak2. Tp takkan bolehlaa nak tinggal anis nuha, sbb masih menyusu...