Tuesday, 2 December 2008

:: ada hati lg.. ::

Dengan Nama Allah Yang Maha Pemurah Lagi Maha Mengasihani...

Cuti ada 8 hari lg hingga ujung bulan 12 ni.
:wink:

nak buat ape ye...
:err:
nak cuti2 malaysia , hujan pulak sekarang ni..
:look:

isk..dalam dok :dizzy: :sleep:pun ada hati nak cuti2 malaysia???

cukuplah cuti 2 hari di hujung minggu.

(saja nak try ikon kuceng,wpun saya tak suka kuceng,tp ikon ni nampak cute sgt.)

2 comments:

Kniedaz said...

mana dapat kucing tu?
cute la..kida pun nak gak

RieNa said...

kak ida belajaq kat cni.

http://blogmenjerit.com/2008/06/11/memasang-skrip-ikon-senyuman-cute-cat-smile/

kalau konpius panggil riena,dgn segera i p kat tmpat u.hehe

Langkawi 2017

Bulan 7, lps raya hari tu. Saya rasa nakk sgt p bercuti. Saya sorg. Tanpa anak2. Tp takkan bolehlaa nak tinggal anis nuha, sbb masih menyusu...