Wednesday, 19 November 2008

:: jauhnya .. ::

Dengan Nama Allah Yang Maha Pemurah Lagi Maha Mengasihani...



tgk gambar atas ni..(klik utk imej lebih besar.)

tgk yg saya anak panahkan tu.

readers saya dtg dr Arab Saudi dan Nottingham,UK.

saya taulah sapa tu..

Arab Saudi : tentulah kakak saya yg terchenta.dlm sibuk2 dia menguruskan jemaah haji,sempat lg kakak jenguk khabar adik kakak ni ya.i lap u lah kak!kakak membuktikan kehadirannya dgn pesannya kat sini.

Nottingham : ohh..ni tak lain tak bkn, kwn saya Pak Lah Ajis & Ana..wpun kita jauh,kita tetap dekat dgn adanya benda alah ni kan???

saya hargai kehadiran kalian kat blog yg tak seberapa ni.lagi best kalau kalian tegur saya,say "hi" melalui komen atau shoutbox tu. barulah terbukti benar kalian menjenguk saya.

i lap u lah!! heheheheeheh

4 comments:

Anonymous said...

salam...sebenarnya saya dah lama suka baca blog ni...actually saya kawan (senior) kepada Hasifah...kawan baik rina tu...

Keep up your good work...

RieNa said...

salam anony..(sori panggil anony..dah taktau nama kan..)
thnx sudi sukakan saya,eh blog saya..hehehe..

kwn saya tu bagus kan??dia rajin kan??

;)

Thara said...

kak riena tipu lah. tiqah try click dah 14 kali tapi tak besa2 pon image nye. cis. :P

RieNa said...

ciss..itulah..
kak riena pun rasa tertipu dgn diri sendiri jgk.
dulu2 bleh je besar kalau klik.
skrg dah x jd.

nak kena betul.
sori ye Tiqah!! ;P

Langkawi 2017

Bulan 7, lps raya hari tu. Saya rasa nakk sgt p bercuti. Saya sorg. Tanpa anak2. Tp takkan bolehlaa nak tinggal anis nuha, sbb masih menyusu...