Monday, 20 October 2008

:: takkan kot..? ::

Dengan Nama Allah Yang Maha Pemurah Lagi Maha Mengasihani...

saya gi beraya umah sarah. ok jgk. tp tak happening mcm thn lps. tak best sgt. sbb tak ramai kwn2 yg dijumpai.
apapun, thumbs up to Sarah sbb dah pandai memasak skrg. bagus!
anda bukan sj Doc yg bijak dan budiman, tp isteri yg rock dan pandai memasak.
hehe. (dgn harapan nanti dia ajak mkn kat umah dia lagi.hihihi)

mcm selalu, yg ni selalu ada. choc kek. dia tambah cheese kek atas permintaan saya.


dan menunya : laksa penang, spaghetti dan nasi himpit.

dan ini je yg ada. sgt tak meriah!!
oh yaa..mamat yg bersila kat bwh yg tak berapa cerah tu Amar,senior masa di Irshad, saya form 1 dia form 3, kwn Yusfarizal sapa lg ntah. saya tak ingat.dulu dia kurus tinggi skrg..malas nak ckp lah.Dia kwn Sumi dulu sama tmpt keja,skrg Sumi keje kat Kulim Amar keje Penang.
sapa yg rasa2 nak jejak kasih dgn dia blehlaa kontek Sumi husben Sarah ya.
----------------------------------------------------------------------------------------
hari ini :
malam2 mesti demam.

Ma tanya :
"pasaipa ni..dah ada apa2 ka??"

saya geleng2. laju2.

5 comments:

U kNoW wHo iS Me.. said...

InsyaAllah...

kot2 good news...

jgn lupa bgtau yer...

please take care ok...

MyzwaR said...

laa.. aku ingat sumi tu sumira... huhu..

sarah x jemput aku pun.. ni yg aku nk pi bom sarah pakai A4 ni... huhu...

keensafi said...

insyaallah...harap2 good news..

take care my fren:)

kalu yer, doakan kiter lak yer..

Kita pun lately asyik tak shat jer memanjang...demam raya tak habis lagi ni...huhu

RieNa said...

sha,pzah..
jgnlaa good news lg..
kena tunggu lg 2 bln ni.


muhd,
mcmlaa kalau dia jemput hg bleh mai.
hg yg kena jemput dia siap2.
jgn lupa tu.

MyzwaR said...

hehe.. ok2.. :D

Aidil Fitri 2017 ~ Part 3

Dengan Nama Allah yang Maha Pemurah lagi Maha Mengasihani... walaupun dah berlalu sebulan lebih, saya tetap nak masukkan entry ni jugak. s...