Monday, 13 October 2008

:: Tag lagik ::

Dengan Nama Allah Yang Maha Pemurah Lagi Maha Mengasihani...

sekali buat tag,terus nak buat lg..hik hik
saya selalu jengah blog budak nih, Along Syud, i knew her since she was child,masa saya belajar kat Bangi. skrg dia dah anak dara nak tawen.hahaha!

dia buat tag,wpun sec khususnya dia tak suh saya buat,tp saya nak buat jgk.tak peduli lah.sbb ada YOU utk org ke 10 kan...

ok,lets start.

1) MY TOP 10 FAVOURITE FOOD
-laksa
-bihun goreng ma buat
- mi goreng kakakku syg
-nasi lemak
-telor goreng
-spageti
-kek cis bedebah
-tomyam
-laksam
-nasi kerabu


2) 10 THINGS I LOVE DOING
-reading
-sleeping
-masa berkualiti dgn abg aleh ku syg
-eating
-movies
-cooking
-surfing
-err..
-err..


3) 5 types of girls that i adore
- berdikari, tak bergantung pd org..selagi benda tu dia bleh buat sendiri,dia akan buat sendiri.
-lasak,jenis yg tak takut apa2..wpun ada longkang besar dpnnya,dia masih mahu melompat dr mengada2 takut nk lompat.
-tegas, tidak mudah dipermain2kan..
- ohh..saya kagum pd pompuan2 yg bleh buat keja umah dgn perfect wpun belajar tinggi dan keje besar.sungguh,saya kagum.
-saya kagum dgn Ma saya wpun sekolah takat darjah 6 sj tp mampu buat mcm org yg belajar tinggi.dia ada rumah sendiri,keta sendiri,kedai sendiri,tanah sendiri,tanpa bergantung pd org lain.saya rasa kalau ma belajar tinggi mesti dia bleh jd lawyer.ahaks!


4) 5 THINGS I LOVE DOING WHEN I'M FEELING DOWN
- tido,dgn niat bila terjaga saya akan lupakan semuanya.
- ajak abg aleh merayau2 tanpa tujuan.
-makan.
- bercerita dgn sesorg.
-crying,huh,memualkan!!

5) 5 THINGS I LOVE DOING WHEN I'M HAPPY
-makan
-berckp tanpa henti
-senyum sampai lenguh
-bercerita dgn seseorg jgk.
-lagi,berckp tanpa henti.

6) 10 WAYS TO WIN MY HEART
-jadilah diri anda sendiri.
-terima saya apa adanya.
-bg aiskrim vanilla pun ok.
-apatah lg kalau cheese kek
-belanja nasik lemak pun boleh.
-jgn culas solat.
ok,itu sudah cukup.

7) MY TOP 5 MOST FAVOURITE JUNK FOOD
- kismis
- biskut tiger
- kerepek pedas
-kacang goreng
- nasik. (eh,junkfood ke tu??)

8) 5 THINGS I WISH IT COULD HAPPEN SOON
- pregnant.
- bisnes abg aleh akan maju jaya dan kami jd kaya.ahaks!!
- confirm dlm jawatan.
-simpan duit p haji.
-simpan duit p bercuti bwk family.

9) 10 RIDICULOUS THINGS I WISH TO DO B4 I DIE
- nak bungy jumping!!
- ohh..peluk ct nurhaliza dan tangkap gamba.
- berduet dgn anuar zain??may i??
- makan tanpa henti.hahahaha
-travel around the world.
- beli umah sorg 1 utk family.cheh,gila berangan.
- nak naik roller coaster yg paling tinggi dlm dunia tu...
- ajak amitabh bachan dgn anak menantu dia mai mkn nasik kat umah.
- ok,serius..sesungguhnya kalau saya tau saya nak mati,saya akan solat tanpa henti.
- dan juga akan cuba utk menghafaz al-quran..


10) MY TOP 10 RECENTLY MOST ADDICTED SONG
- percayalah : ct nurhaliza
- nothing gonna change my love 4 u : george benson
- kenangan terindah : samsons
- everyday i love u : boyzone
- flying without wings : westlife
- kuch2 hota hai
- bkn cinta biasa : ct nurhaliza
- tercipta untukku : ungu
- permaisuri hatiku : hijjaz
- ayat-ayat cinta : rossa

11) 10 PERSON I WISH 2 TAG
-walaupun saya suka kena tag,tp saya tak suka tag org.jadik,tamatlah tag ini disini.
(kejam..kejam..)

No comments:

Langkawi 2017

Bulan 7, lps raya hari tu. Saya rasa nakk sgt p bercuti. Saya sorg. Tanpa anak2. Tp takkan bolehlaa nak tinggal anis nuha, sbb masih menyusu...