Tuesday, 16 September 2008

:: header baru? ::

Dengan Nama Allah Yang Maha Pemurah Lagi Maha Mengasihani...

yg gambar atas sekali ni org panggil ape??

kalau dlm microsoft word mcm header gitu.

kalau dlm layout blog ni panggei ape??

tak kisah lah.

yeay! saya ada header baru. atas jasa baik ubie, bdk opismate saya yg buat.


kalau saya buat sendiri jgn mimpilah. saya tak reti.

ubie baru belajar adobe photoshop. kira mcm saya bg latihan la utk dia.
nanti kak top-upkan rm3 kat ubie ya!!

5 comments:

cik pinat.... said...

x aci..
nk jgk...haa..

U kNoW wHo iS Me.. said...

sgt cantik laaa..........

RieNa said...

kamu nak jgk apa kak long?

nak header ke ?

nak top up?

cik pinat.... said...

nak header la..
nk topap blh jgk..

Anonymous said...

he style has lived much longer than its Abercrombie clothing counterparts from the 1980s; it may be because of its relatively abercrombie Jeans inoffensive style or because people just love Abercrombie Pants animals, but it's less frowned upon.Today you can find high quality blanket and sheet Abercrombie Tees sets in a cheetah print. These are common enough that you could even go to a department store and find them, Abercrombie Shorts so you should have no problem finding cheetah printed sheets and blankets if they are what you are looking for. These can be a great accent to a more contemporary home theme Abercrombie Sweaters , though obviously are not great for homes that are more conservatively or classically decorated. Curtains that have this type of pattern are more difficult to come by.

Aidil Fitri 2017 ~ Part 3

Dengan Nama Allah yang Maha Pemurah lagi Maha Mengasihani... walaupun dah berlalu sebulan lebih, saya tetap nak masukkan entry ni jugak. s...