Monday, 14 July 2008

:: Sabtu yang bahagia.. ::

Dengan Nama Allah Yang Maha Pemurah Lagi Maha Mengasihani...

Dlm ke'pening'an dan ke'loya'an yg saya alami, tidak menghalang saya utk menyertai Sarah n Sumi ke rumah bapak angkat Sarah di Jitra,Kedah sabtu lps. saya pernah dtg sini 2 thn lps..ada,saya pernah cerita kat sini. Abg aleh saya takde halangan,dia ok je,tp berguni2 jgk laa pesanan dia kat saya..maklumlah,isterinya ni kan 'bueh' skit..hehehehe...

C-fah dan Wani pun pegi jgk. Wani drive dgn kancil comelnya.so berkonvoilah kelisa sarah dan kancil wani menuju ke Jitra. time ni saya tak leh nak snap gambar sbb camera saya tetiba hang. buh bateri energizer terus jammed. buh bateri eveready baru ok,tu pun 2 jam lepas tu.

kami bertolak jam 9.30 pg,sampai jam 11.15 lbh kurang. sampai2 je Ayah Lan jamu kitorang dgn durian dan rambutan. time ni semua lupa nak snap gambar sbb syok dpt melantak durian.
tgk,sarah dah siap tukar pakai kain batik lg.

pastu kami di hidang dgn mkn tengahari pulak..alamak,time ni ada pic best,si sarah melantak petai dgn bersungguh2,byk gila! pic2 tu dlm kamera wani. nanti saya usahakan.

lps tu,apa lg..kekenyanganlah..kami lepak2,sembang2,gelak2 sampai pukul 3.barulaa nak solat zohor..

hmm..nk blk dah..tp tak larat dah nak blk...kenyang.time ni saya dgn bersungguh2 gi kait buah rambutan,nak bwk blk kat husben saya yg ditinggalkan itu,ma dan mak.

huhuhu..saya dah semakin 'mengembang'...........................

tgk,wani khusyuk amik gambar buah dokong..



dah setel semua,dgn beberapa bungkus rambutan,beberapa biji durian dlm bonet..kami pun pulang....

ni kami bertiga saja,saya-sifah-wani.


lepas tu ada laaaa yg nak menyebuk jgk...layannn je la....


ya tuhan...kembangnyaaa wajah saya....



ya...ber-4 lebih baik..tp kalau ber-8 mesti lagi best!!

(pizah dan arn..sila jeles ya!)

3 comments:

keensafi said...

Dah 2 kali hampa pi makan buah ni..bestnya..jeles!!!!!!!! nak itut next time...huhuhu

na, nampak dah perut tu..cam kembang..hahahahahah

RieNa said...

itu perut kembang sblm ada isi lg..hahahaha

MyzwaR said...

kembang kembang kempis kempos... teringat anita sarawak nyanyi.. hehe.. Congrats riena!!! PIzah gak!! huhuhu..

Aidil Fitri 2017 ~ Part 3

Dengan Nama Allah yang Maha Pemurah lagi Maha Mengasihani... walaupun dah berlalu sebulan lebih, saya tetap nak masukkan entry ni jugak. s...