Wednesday, 18 June 2008

:: Dilanda kemalasan... ::

Dengan Nama Allah Yang Maha Pemurah Lagi Maha Mengasihani...

uwaaaaaaaaaaaaaaaaaaa....
saya terasa malas sgt nak buat keja sejak 2,3 hari ni...
pandang meja dgn pandangan kosong...

report lawatan tak siap lg..
scan exam paper pun tak setel lg..
data spss pun tak buat lagi..
ni dah kena buat 5S plak..
kena kemas2 meja dan library ni bg cantik2..
projek KIK pun masih tertangguh lg..
arghhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh............segannnya nak buatttttttttttttttttttttttttt...............

agaknya,ini yang dinamakan makan gaji buta ek???

ohh tidakk!!!!

Langkawi 2017

Bulan 7, lps raya hari tu. Saya rasa nakk sgt p bercuti. Saya sorg. Tanpa anak2. Tp takkan bolehlaa nak tinggal anis nuha, sbb masih menyusu...