Wednesday, 18 June 2008

:: Dilanda kemalasan... ::

Dengan Nama Allah Yang Maha Pemurah Lagi Maha Mengasihani...

uwaaaaaaaaaaaaaaaaaaa....
saya terasa malas sgt nak buat keja sejak 2,3 hari ni...
pandang meja dgn pandangan kosong...

report lawatan tak siap lg..
scan exam paper pun tak setel lg..
data spss pun tak buat lagi..
ni dah kena buat 5S plak..
kena kemas2 meja dan library ni bg cantik2..
projek KIK pun masih tertangguh lg..
arghhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh............segannnya nak buatttttttttttttttttttttttttt...............

agaknya,ini yang dinamakan makan gaji buta ek???

ohh tidakk!!!!

Aidil Fitri 2017 ~ Part 3

Dengan Nama Allah yang Maha Pemurah lagi Maha Mengasihani... walaupun dah berlalu sebulan lebih, saya tetap nak masukkan entry ni jugak. s...