Tuesday, 24 June 2008

:: Ayat-ayat Cinta ::

Dengan Nama Allah Yang Maha Pemurah Lagi Maha Mengasihani...

Dah lama saya tak tgk wayang.
Last hari tu tgk crita Cuci dgn Pah.
Dan skrg ni saya teringin sgt2 nak tgk film Ayat-Ayat Cinta.
sape yg pernah baca novelnya, mesti teringin banget nak tgk filemnya.Kan??

dan sempena ulang'bulan' pernikahan kami kemarin,dari minggu lps lg saya cuba memujuk abg aleh utk bwk saya tgk movie ni..

"abg..jomlaa tgk crita ni..best nih..abg kan suka crita indon..jomlaa..jomlaa..kita p ya??"

"emmm...tgklaaa dulu yg..nanti abg adjust dulu..kedai tu takleh tinggai.."

"lorr..kita tgk midnite..ada pukul 11.40 mlm..abg tutup kedai awal skit ja..awal sejam..tlglaa..plss..."

"tgklaa camna..minggu dpn abg habaq lain.."

saya dah terkedu..itulaa jwpnnya minggu lps.

dan minggu ini, last tayangan tgh mlm hanya pd hari esok (rabu).Saya dah check kat sini.

dan terus saya sms dia.

seminit..dua minit..3 minit..dah setgh jam! takde respon pun!!!

uwaaaaaaaa!!!!!!

2 comments:

shasaliana said...

lawak lawak lawak la na nie...
orang tu keja la na....
na beli jer cd...leh tgk banyak2 kali....
then leh jer tgk ngan abg aleh kui baper pun....
muahahahaa...
u so sweet la na...always make me smile......
^^__^^

RieNa said...

huhuhu..
kat umah takde vcd/dvd player...
ingat pasni nak suh dia beli vcd player kalau tak mau bwk tgk wyg.
pilih salah satu!
wakakakakaka!!

Aidil Fitri 2017 ~ Part 3

Dengan Nama Allah yang Maha Pemurah lagi Maha Mengasihani... walaupun dah berlalu sebulan lebih, saya tetap nak masukkan entry ni jugak. s...